Μια Επιχείρηση, πολλές Υπηρεσιες

Η επιχείρηση ΛΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - GENERAL TECHNOLOGIES διαθέτοντας μεγάλη και ευρεία τεχνογνωσία, προσφέρει ένα πλήθος τεχνολογικών υπηρεσιών. Γνώμονας πάντα η πλήρης και ποιοτική κάλυψη των αναγκών σας με χαμηλό κόστος.

 

image

Ηλεκτρολογία

Παρέχουμε υπηρεσίες Ηλεκτρολογικών Μελετών και Εγκαταστάσεων παντός είδους για οικιακές εώς και βιομηχανικές εφαρμογές. Επίσης, αναλαμβάνουμε επεκτάσεις και πιστοποιήσεις κυκλωμάτων καθώς και διάγνωση/αντιμετώπιση βλαβών.

image

Πληροφορική

Με τη μεγάλη πείρα που διαθέτουμε στο χώρο της πληροφορικής, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη μηχανοργάνωση και τεχνική υποστήριξη της επιχείρησής σας, εγγυώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων σας. Ειδικευόμαστε σε περιβάλλοντα Windows / Windows Server αλλά και Unix/Linux.

image

Δίκτυα Υπολογιστών - WiFi

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση Δικτύων Υπολογιστών οποιουδήποτε μεγέθους. Ανάλογα με την εφαρμογή, επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνολογία για το χώρο σας προκειμένου να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη χαμηλότερη τιμή. Εκτός από ενσύρματα δίκτυα / οπτικές ίνες, δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο των ασυρμάτων δικτύων, οικιακών, ξενοδοχειακών hotspot αλλά και δικτύων Point-to-Point μεγάλης απόστασης έως και 30χλμ.

image

Φωτοβολταϊκά & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Από το σχεδιασμό, την επιλογή υλικών εώς και την κατασκευή, εμπιστευθείτε μας για την υλοποίηση του συστήματος Ανανεώσιμης Ενέργειας που σας ενδιαφέρει. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοβολταϊκών (αυτόνομων / συνδεδεμένων) καθώς και της αιολικής ενέργειας.

image

Συστήματα Ασφαλείας - CCTV

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας / συναγερμών αλλά και παρακολούθησης CCTV, χρησιμοποιώντας πάντα σύγχρονα ποιοτικά προϊόντα με την καλύτερη σχέση απόδοσης / τιμής. Παρακολουθήστε τους χώρους σας απομακρυσμένα από την κινητή σας συσκευή.

image

Αυτοματισμοί - Ηλεκτρονική - Επισκευές Εξοπλισμού

Στο εργαστήριο που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε την κατασκευή αυτοματισμών ελέγχου παντός είδους, τη δημιουργία πρωτότυπων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων για κάθε χρήση καθώς και την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών (Laptop, Κινητά, κλπ). Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

image

Ιστοσελίδες - Διαφήμιση στο Internet

Εάν σας ενδιαφέρει η προβολή της επιχείρησής σας στο Internet, επικοινωνήστε μαζί μας για την κατασκευή και διαχείριση της Ιστοσελίδας σας από εμάς και τους έμπειρους συνεργάτες μας.

image

Συστήματα Ήχου / Εικόνας

Από απλές οικιακές εγκαταστάσεις ήχου και εικόνας μέχρι επαγγελματικά συστήματα Hotel TV, IPTV, Pay per View, Streaming και Media Servers, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια υλοποίησης και υποστήριξης της εφαρμογής σας.

image

Συστήματα Τηλεπικοινωνιών

Εμπιστευθείτε μας για το σχεδιασμό, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του συστήματος τηλεφωνικής επικοινωνίας σας, οικιακό ή και επαγγελματικό, με τη χρήση σύγχρονων τηλεφωνικών κέντρων και τεχνολογιών Voice-Over-IP.

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Βαθύ της Σάμου. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας

Νίκος Λάνδρου / 22730-27006 / 6945359994 / info@gentech.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook

© 2015 Gentech. All Rights Reserved. Powered By Obiorange